Igor Dodon a participat la acțiunile dedicate Zilei internaționale a Solidarității Oamenilor Muncii
2 Mai 2017 09:00
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a participat la marșul și mitingul, organizat de Partidul Socialiștilor, la Chișinău, cu prilejul Zilei internaționale a solidarității oamenilor muncii, comunică Democracy.MD.

La marș au participat și oaspeții de onoare din Federația Rusă, multiplu campion la box, campion mondial WBA, Nikolai Valuev, renumitul fotbalist, Valeri Gazzaev și deputatul și vicepreședintele fracțiunii Sprevedlivaia Rossia”, Alexandr Burcov.

În cadrul mitingului, organizat cu prilejul Sărbătorii de 1 Mai, Președintele țării a mulțumit tuturor pentru participare și pentru sprijinul de a relansa frumosul obicei de a sărbători, ca altădată, Ziua Intenațională a Solidarității Oamenilor Muncii. 

Este al şaselea an consecutiv, cînd Partidul Socialiştilor organizează marşul şi mitingul, dedicate sărbătorii de 1 Mai. Este o sărbătoare a noastră, a oamenilor muncii, a dumneavoastră, cei care sunteți prezenți aici, oameni care muncesc zi de zi, pe cîmp, la școală, la spital. Vă mulțumesc pentru munca pe care o depuneți. Sunteți cea mai mare avuție a țării, sînteți cei care ne edifică republica, cei care, în ciuda tuturor dificultăţilor, nu pierd încrederea într-un viitor mai bun pentru Moldova.

În calitate de Președinte al Republicii Moldova, voi face tot posibilul pentru ca oamenii care muncesc, să fie apreciați la justa valoare. Eu nu vă voi dezamăgi!”, a spus Igor Dodon.

Comentarii: 0  
 
TAGURI