FOTO // Au fost publicate imagini care demonstrează legătura lui Usatăi cu grupuri criminale din Rusia pentru a-l distruge pe Gorbunțov
12 Iunie 2017 19:34
Noi detalii de pe poșta electronică a liderului „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, continuă fie publicate în spațiul mediatic. De data aceasta, informațiile „scurse” demonstrează legăturile lui Usatîi cu cercurile criminale din Federația Rusă care l-au angajat să-l distrugă pe bancherul Gherman Gorbunțov. Mai concret, secvența de imagini apărute pe internet relevă momentul în care negociază atacurile mediatice asupra lui Gorbunțov cu Dmitrii Kavruk, un discipol de-a lui Mark Tkaciuc, care trebuie să asigure o campanie de presă pentru acest scop. 

„Poșta Balabolului continuă să ne furnizeze surprize. De data aceasta am dat de un schimb de mesaje dintre Dmitrii Kavruk care îi pregătea atacul mediatic a lui Usatîi în presă. Pentru bani mari, Kavruc, care este discipolul lui Mark Evghenievici Tkaciuc la forjeria de cadre a stângii bolșevice ȘCOALA ANTROPOLIGICĂ, s-a angajat să-i organizeze lui Usatîi plasarea mai multor materiale în presă, menite să-l discrediteze pe Gherman Gorbunțov”, scrie portaul balabolclub.wordpress.com, pe care au fost publicate mai multe screenshot-uri a ale „mailurilor” scurse de pe adresa electronica a lui Renato Usatîi.

Mai jos vă prezentăm imaginile în cauză:

Comentarii: 0  
 
TAGURI