Guvernul: Moţiunile de cenzură înaintate de opoziţie nu au nici o argumentare serioasă
15 Iunie 2017 16:30
„Moţiunile de cenzură înaintate de opoziţie asupra activităţii Guvernului nu au nicio argumentarea serioasă", consideră Cabinetul de Miniştri.

Potrivit unui comunicat al Executivului, dacă moţiunile vor fi semnate de un număr suficient de deputaţi, Guvernul este dispus să se prezinte în faţa Legislativului.

„Moţiunile opoziţiei nu au nicio argumentare, sînt doar populisme făcute pentru a mima activitatea de partide de opoziţie. Dacă vor aduna semnăturile necesare, vom merge în Parlament şi le vom da răspunsul potrivit", se arată în comunicat.

În opinia autorilor, astfel de acţiuni au drept scop împiedicarea activităţii Guvernului.

„Miniştrii şi premierul sînt chemaţi sa asiste la show-urile politice ale opoziţiei, în loc sa fie lăsaţi să muncească", consideră ei.

Ieri, fracţiunea parlamentară a Partidului Socialiştilor a anunţat că iniţiază o moţiune de cenzură asupra activităţii Guvernului, acuzînd actualul cabinet de miniştri de incompetenţă. Anterior, o iniţiativă similară a fost înaintată de Partidul Liberal Democrat.

Comentarii: 1  
Oleg 15 Iunie 2017 17:44
0 (0)
Kremlinul aduce motiuni de cenzura Guvernului Filipo , dar UE ofera suport financiar, chiar nu vedem ca Russia ne vrea prosti si saraci?
 
TAGURI