Usatîi a vrut să facă mai bine, dar i-a ieșit ca de obicei ! Bâlbâiala prin care a confirmat de bună voie că este căutat de Interpol
15 Iunie 2017 16:13
Renato Usatîi și-a tras un glonț în picior după ce azi a publicat un pretins document că din 6 iunie 2017 nu ar mai fi dat în căutare internațională, chiar dacă în noiembrie anul trecut încerca să convingă opinia publică același lucru. Presa de la Chișinău scrie că prin această bîlbîială Usatîi recunoaște că a fost căutat de Interpol, în timp de Șeful Biroului Național Central Interpol din Republica Moldova, Viorel Tentiu dă asigurări că Renato Usatîi se află în continuare în căutare internațională.

Viorel Tentiu a declarat pentru deschide.md că prin anunțul său, Renato Usatîi de fapt confirmă ceea ce a negat cu vehemență în tot acest timp - faptul că el este căutat de INTERPOL. ”Tot ce vă pot spune este faptul că el se află în continuare în căutare internațională. Cel mai paradoxal este faptul că prin ceea ce spune acum, el de fapt confirmă ceea ce a negat cu vehemență în tot acest timp - mă refer la faptul că el totuși este căutat de INTERPOL.”, a declarat Viorel Tentiu.

Totodată șeful Interpol Moldova a menționat pentru deschide.md că va sesiza reprezentanții oficiului central de la Lion cu privire la cele apărute în presă, deoarece pretinsa decizie la care se face referire le aparține. Mai mult, el atrage atenția că nici măcar pretinsul document publicat de Usatîi nu confirma suspendarea căutării internaționale, ci doar blocarea accesului la baza de date. “Dacă mă întrebați strict despre pretinsul document pe care l-a publicat, nu vă pot confirma autenticitatea lui, dar dincolo de acest aspect, documentul nici măcar nu anunță că se întrerupe procesul de căutare internațională, ci doar faptul că a fost blocat accesul la datele sale”, a declarat Viorel Tentiu. Reamintim că Renato Usatîi a anunțat astăzi că urmărirea mea internațională pe linia Interpol pe numele său a fost suspendată.  Deschide mai precizează că anunțul de astăzi al lui Renato Usatîi este tras la indigo cu cel făcut la începutul lunii noiembrie când politicianul a mai anunțat odată că nu este în căutare.

Comentarii: 2  
Ion 15 Iunie 2017 16:24
0 (0)
Spuneti va rog daca criminalul Vlad plahotniuc a fost retinut de Interpol sau inca nu!
Dorin 15 Iunie 2017 17:39
0 (0)
Daca-i balabol, pai ii balabol. Ma mira cum mai mentine el zombatii ceea in partid?
 
TAGURI