”Protestele” moldovenilor de la Comisia de la Veneția, tratate cu ironie de către bloggerul Luchianiuc
16 Iunie 2017 13:23
Bloggerul Eugen Luchianiuc publică o postare pe pagina sa în care ironizează pe seama dezinteresului diasporei privind modificarea sistemului electoral și a avizului Comisiei de la Veneția în privința acestuia. 

Acesta atrage atenția asupra faptului că deși se expun foarte activ pe rețelele de socializare și în presă contra modificării sistemului electoral, nimeni din moldovenii din diasporă nu au venit să protesteze la sediul Comisiei de la Veneția.

„Astăzi, de dimineață, de la orele șase, deprinși cu rândurile la intrare, zeci sau poate chiar sute de mii de oameni (copirait Evropa Liberă) protestează contra regimului lui Plahotniuc la ”Comisia de la Veneția”!!!1

Toate serviciile Italiei sunt concentrate și se îndreaptă acum spre sediul Comisiei!

În Italia a fost declarată stare de urgență!

Iată câteva fotografii de la fața locului care demonstrează aglomerația de moldoveni care protestează contra statului capturat”, a scris Luchianiuc pe blogul său.  

 Risc să vă amintesc că primul offline al grupului mayas neDAist ”Adoptă un vot” a avut loc în Veneția.

Comentarii: 2  
Constructiv 16 Iunie 2017 14:21
0 (0)
Am mai repedetat si mai repet, acestea sunt persoane care in mod normal ar trebui sa sustina aceasta schimbare de sistem, fiind la curent cu beneficiile care le aduce si pentru simplu motiv ca doar asa vom putea scapa de puterea socialistilor.
Gabi 16 Iunie 2017 14:46
0 (0)
Doamne ferese, macar sa nu se faca de ras, asta e protest? :D Sunteti penibili, jalnici, umili.
 
TAGURI