Mesajul Premierului Filip, adresat studenților de la medicină
16 Iunie 2017 21:00
Premierul Pavel Filip a încurajat proaspeții absolvenți ai Universității de Stat de Medicină și Farmacie (USMF) „Nicolae Testemițanu” să-și facă cinstit și cu demnitate meseria, contribuind la modernizarea sistemului de sănătate din ţară.

Apelul a fost făcut astăzi, în cadrul festivității prilejuite de depunerea Jurămîntului lui Hippocrate, a relatat Direcţia comunicare şi protocol a Guvernului.

„Pot să vă spun din propria experiență că nu există miracole, rezultatele pe care le doriți se obțin doar prin muncă. Sînt sigur că generația nouă de medici și farmaciști va contribui la modernizarea sistemului de sănătate, la sporirea calității asistenței medicale şi la asigurarea cu medicamente în conformitate cu standardele mondiale”, a subliniat Premierul.

Șeful Cabinetului de miniștri a felicitat absolvenţii şi i-a îndemnat să aibă încredere în forțele proprii și să depună în continuare eforturi pentru a creşte pe plan profesional.

Totodată, Premierul a apreciat profesionalismul cadrelor didactice, precum și experiența USMF „Nicolae Testemițanu”, care oferă tinerilor posibilitatea de a obține studii la nivelul instituțiilor academice mondiale cu renume. „Aici găsești un spațiu în care se respiră cultură și spirit, în care se îmbină gîndurile și idealurile unor generații de profesori, foști și actuali studenți, absolvenți. Felicitări administrației și corpului didactic pentru o nouă performanță – promoția de medici și farmaciști 2017”, a menţionat Prim-ministrul. 

 

 

 

 

Comentarii: 0  
 
TAGURI