O nouă lovitură de imagine pentru Partidul DA și Andrei Năstase!
18 Iunie 2017 13:00
Partidul DA se confruntă cu noi probleme de imagine din cauza corupției, după ce la Rezina a fost arestat consilierul raional Serghei Bagrin, un apropiat al partidului condus de Andrei Năstase și controlat din umbră de nașul de cununie a lui Năstase, oligarhul Victor Țopa. 

Bagrin a fost reținut în urma unor percheziții efectuate în cadrul unui dosar penal. Polițiștii au descoperit ciorne, agende și înscrise ale contabilității negre a întreprinderii pe care o conduce acesta, inclusiv și zeci de mii de lei necontabilizați și mai multe bancnote false, informează portalul Moldova24.

Jurnaliștii arată cât de ipocriți sunt oamenii lui Andrei Năstase, în acest caz Bagrin, care este prins cu evaziune fiscală dar o face pe îngerul în declarații, ca de exemplu în 2016, arunci când vorbea despre jerfe și despre trezirea poporului, despre faptul că tâlharii care au furat miliardul trebuie să stea la pușcărie etc. “Omul care face evaziune fiscală și fură astfel din mâncarea copiilor din grădinițe, sau din pensia bătrânilor sau din drumuri, vorbește despre întoarcerea miliardului și despre hoții, despre prejudiciile aduse de alții economiei naționale – el fiind chiar unul dintre paraziții care, prin atitudinea lor criminală față de economia Republicii Moldova nu-i dau nici o șansă ca să dezvolte. Demnitate? Posibil”, se arată revoltați jurnaliștii de la moldova24.info.

Totodată, Bagrin este numit protestatarul-model al DA care își acoperă infracțiunile prin proteste.  “Protestatar-model? Pentru că majoritatea celor care s-au prezentat drept agenți economici sau chiar și au contribuit la susținerea financiară a protestelor asta au făcut – au încercat să-și protejeze propriile ilegalități, păzite anterior de umbra stejarului. Începând de la Victor Țopa și terminând cu Bagrin și cei de teapa lui, Platforma a fost finanțată și mai este, de persoane care încearcă să-și rezolve problemele prin presiune politică. Adevăr? 100%”, a concluzionat moldova24.

Comentarii: 0  
 
TAGURI