Primul canal” RENUNȚĂ la încă o emisiune de Top
15 Septembrie 2017 13:09
 Contractul dintre „Pervîi kanal” și compania TV „VID” privind producerea emisiunii „Așteaptă-mă” («Жди меня») a expirat, iar unul nou nu va fi semnat, au comunicat surse ale publicației RBC. „Primul canal” și „VID” nu au putut conveni asupra candidaturii prezentatorului, relatează Democracy.md cu referire la presa rusă.

În același timp, potrivit interlocutorului RBC, a fost semnat un nou contract de producție a unui alt program popular – „Cîmpul minunilor” («Поле чудес») dintre „Primul canal” și compania „VID”. „Cu «Cîmpul minunilor» totul este în ordine. Contractul a fost extins în mod automat, așa cum se face în ultimii 20 de ani”, a explicat el.

Motivul de bază al neprelungirii contractului pentru emisiunea „Jdi menea” ar fi ”politica de cadre a noii echipe a programului”. În momentul de față producătorul nu a înaintat nicio candidatură de prezentator care ar satisface «Primul canal»”, a spus interlocutorul.

Sursa a declarat pentru RBC că compania de televiziune l-a nominalizat pe actorul și producătorul Serghei Jigunov ca moderator al emisiunii „Așteaptă-mă”, dar „Primul canal” l-a respins.

 

Comentarii: 0  
 
TAGURI