Viceministra și 3 oameni de afaceri, REȚINUȚI de CNA !
6 Octombrie 2017 15:13
Patru persoane au fost reţinute în cadrul perchezițiilor de la Ministerul Finanțelor.Este vorba despre viceministrul Finanţelor, Maria Cărăuș şi 3 oameni de afaceri. Cu amănunte vom reveni în curînd.

Procurorii Anticorupție și ofițerii CNA desfășoară în aceste momente percheziții la Ministerul Finanțelor. Potrivit surselor noastre, perchezițiile se desfășoară în birourile unor reprezentanți ai conducerii, asta după ce la primele ore ale dimineții au avut loc percheziții și la domiciliile lor. Cauza penală în care se desfășoară aceste acțiuni vizează fapte de corupție în trucarea unor licitații de achiziții publice.

Maria Cărăuş a fost numită viceministru al Finanţelor pe data de 3 decembrie 2010. Anterior Cărăuş a deţinut funcţia de Director al Direcţiei generale finanţe al Primăriei Chişinău. Inițial ea a fost propusă în funcție de Partidul Liberal, apoi ea a trecut în Partidul Liberal Reformator.

Surse ministeriale au spus pentru deschide.md că perchezițiile se fac în biroul viceministrei Maria Cărăuș.

„Ei își fac lucrul lor, iar eu nu sînt vinovată”, a declarat Maria Cărăuș la ieșirea din Ministerul Finanțelor, complecînd cu declarații că la percheziții nu s-au găsit probe care să confirme bănuiala procurorilor.

 

Comentarii: 0  
 
TAGURI