Maia Sandu NU este susținută de partenerul său de proteste: Andrei Năstase nu împărtășește acțiunile contra lui Vlad Plahotniuc
12 Octombrie 2017 16:18
Partidul „Platforma Demnitate și Adevăr”, precum și liderul acestuia, Andrei Năstase, nu sunt solidari cu Maia Sandu și acțiunile sale îndreptate împotriva liderului PDM, Vlad Plahotniuc. În cadrul unei conferințe de presă, Năstase a declarat că nu va comenta acțiunile politice pe care nu le împărtășește, referindu-se la denunțul liderei PAS. Mai mult, acesta a admis că preîntâmpinarea care i-a făcut-o Procuratura Generală Maiei Sandu în cazul în care denunțul s-ar adeveri a fi fals, este o procedură ordinară, pe când Sandu menționa că ar fi o modalitate de intimidare.

„În primul rând, nu știu dacă este cazul să comentez acțiunile politice pe care  nu le împărtășim. Noi nu ne-am adresat la procuratura lui Plahotniuc din motive lesne de înțeles. Procuratura este capturată și nu mergem să-l reclamăm pe Plahotniuc la structura care-i aparține lui”, a declarat președintele PPDA, Andrei Năstase.

Mai mult, Năstase consideră că avertizarea primită de Maia Sandu din partea procuraturii privind răspunderea pe care o va purta lidera PAS în cazul unui denunț fals este legitimă și reprezintă o măsură ordinară. Aceasta deși Maia Sandu declara astăzi jurnaliștilor că e încercare de intimidare.

„Aceasta este o procedură ordinară atunci când cel care face un denunț cred că trebuie să fie preîntâmpinat de răspunderea penală pe care o poartă în conformitate cu legislația pentru un denunț calomnios”, a adăugat Năstase.

 

Comentarii: 2  
Efim 12 Octombrie 2017 17:36
0 (0)
Deci ori Maia Sandu este omul lui Plahotniuc, ori Nastase incearca sa-i murdareasca imaginea Maiei. Cert e faptul ca Nastase si Maia nu-s defel amici. Daca acestia ar ajunge la putere s-ar comporta la fel precum a fost alianta cu participarea a PD si PLDM.
Rustin 12 Octombrie 2017 19:23
0 (0)
Alianța PAScuDA, e o bătaie de joc cu menirea de a prosti electoratul de dreapta.
 
TAGURI