Natalia Morari, făcută ipocrită și fățarnică de un reprezentant al diasporei pentru că se plânge că statul a lăsat-o fără chelneri
13 Octombrie 2017 18:22
Recenta postare pe rețelele de socializare a prezentatoarei Natalia Morari în care dânsa se plânge de faptul că statul se face vinovat de emigrarea chelnerilor localului pe care îl deține a stârnit nemulțumiri în rândurile internauților. Teodor Bucătari, un moldovean din diasporă, o acuză de ipocrizie și fățărnicie, întrucât aceasta invocă sărăcia drept motiv de emigrare a chelnerilor săi, pe când se scaldă în lux, purtând „şarfe, baticuri şi zdrențe brandoase de la Hermes, care valorează vreo zece salarii de chelner”.

„Natalia Morari se plânge pe rețelele de socializare că a rămas fără chelneri la Propaganda Cafe, iar vinovat se face statul, pentru că nu-i asigură pe chelnerii domnişoarei Morari cu salarii stabile pentru o siguranță financiară relativă. Nu vă miroase puțin a comunism?

De ce statul se face vinovat că Natalia Morari, în calitate de antreprenor economic, nu le asigură propriilor angajați salarii decente în Moldova?

Pe de o parte te dichiseşti zilnic cu eşarfe, baticuri şi zdrențe brandoase de la Hermes, care valorează vreo zece salarii de chelner, plus îți tencuieşti fizionomia cu vreo zece straturi de cremuri pentru a-ți ascunde ridurile ca să arăți gigea şi dandy în fața camerilor de luat vederi, iar într-un final… nați-o bună! Chelnerii nu vor să lucreze la Propaganda Cafe”, scrie Bucătari într-un editorial pentru portalul Telegraph.md

Acesta susține că problema financiară a chelnerilor s-ar rezolva ușor în condițiile în care clienții localului deținut de Natalia Morari, majoritatea înaintate din punct de vedere fianciar, ar fi lăsat bacșișuri mai generoase acestora. Bucătari califică de asemenea drept artificiale problemele de care se plânge Natalia Morari, în condițiile în care majoritatea moldovenilor supraviețuiesc în condiții mai grave.

„Ar exista o soluție pentru a redresa situația economică a chelnerilor de la Propaganda Cafe. În primul rând prietenii doamnei Morari să lase bacşişuri generoase, pentru că au de unde. Cei care îşi servesc lunch-ul la Propaganda Cafe sunt persoane înaintate din punct de vedere financiar. Doar ex-deputatul Chiril Lucinschi ar putea să-i motiveze pe „garconii” de la Propaganda Cafe cu „tipsuri” mărinimoase. Iar în al doilea rând (cel mai important) ar trebui tare să ne doară la baschet de problemele artificiale ale Nataliei Morari.

Muza fățărniciei şi ipocriziei şi-a găsit un nume – Natalia Morari”, subliniază Teodor Bucătari, moldoveanul din diasporă.

Comentarii: 0  
 
TAGURI