Primele efecte ale alianței PAS cu DA. Vicepreședintele PPDA Aliona Mandatii trântește ușa și spune PA!
18 Octombrie 2017 13:13
Vicepreședintele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr Aliona Mandatii se retrage din partid și din politică. Anunțul a fost făcut pe Facebook, în această noapte. Adjunctul lui Andrei Năstase și-a justificat decizia prin lipsă de timp, dar și probleme de sănătate.

”Pentru ca să faci politică serios, trebuie să-i acorzi mult timp, iar în Republica Moldova trebuie să-i acorzi și multă sănătate. Eu nu dispun de ambele, deci nu pot face politică serios. Din aceste motive, am hotărât să mă retrag pentru totdeauna din politică!”, a scris Aliona Mandatii pe Facebook.

Plecarea survine la numai două zile după anunțul despre crearea coaliției dintre PAS cu DA. Cu toate acestea, liderul Platformei DA, Andrei Năstase, a comentat foarte rece decizia colegilor săi de proteste și a insistat că formarea listelor să nu mai aibă loc în baza sondajelor.

Aliona Mandatii a fost și unul din finanțatorii postului de televiziune Jurnal TV, care aparține nașului de cununie al lui Andrei Năstase, Victor Țopa. Ea are mai multe afaceri în domeniul agriculturii.

Comentarii: 2  
Danu Ciobanu 18 Octombrie 2017 16:33
0 (0)
Adio Aliona! Fără tine va fi greu celor din Platformă.
Dina 18 Octombrie 2017 16:55
0 (0)
Se pare ca la tanti Maia si la Nastase sunt apetiturile prea mari si omuleanu a hotarit sa plece frumos.
 
TAGURI