Dodon vrea organizarea la Chişinău a unui eveniment internaţional dedicat familiilor
13 Noiembrie 2017 13:00
Preşedintele Igor Dodon intenţionează să organizeze la Chişinău un Congres Mondial al Familiilor, la care să participe reprezentanţi din circa 60-80 de ţări.

Evenimentul ar urma să aibă loc pe parcursul anului viitor şi are drept scop protejarea valorilor familiei tradiţionale şi creştine. Despre aceasta, şeful statului a vorbit în cadrul unei întrevederi, la Moscova, cu preşedintele Fundaţiei internaţionale a unităţii popoarelor creştine, Valerii Alexeev, relatează Democracy.md.

Potrivit lui Dodon, Congresul Mondial al Familiilor este cel mai reprezentativ eveniment internaţional care întruneşte „apărătorii familiei naturale şi dreptului la viaţă”, din 85 de ţări. La acesta participă „sute de organizaţii, zeci de mii de activişti şi milioane de susţinători de pe toate continentele”.

„În 2015, Congresul Mondial al Familiilor a avut loc în Salt Lake City din Statele Unite ale Americii, în 2016 în Tbilisi, în 2017 în Budapesta, iar în 2018 va avea loc la Chişinău”, a mai menţionat Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

 

Comentarii: 0  
 
TAGURI