(VIDEO) Mesajul interlopului „Vanea Pisateli” pentru Proca și Usatîi: „Dreptatea o să iasă la iveală”
13 Noiembrie 2017 18:30
Interlopul Ion Druță, alias „Vanea Pisateli”, vine cu o replică către discipolul său, killerul ratat Vitalie Proca, menționând că acesta a ales să joace rolul de actor în ceea ce ține de interviul său pentru Jurnal TV și că adevărul va ieși la iveală. Totodată, Pisateli îl atenționează pe Renato Usatîi că va fi șantajat de membrii familiei lui Proca.

„Ceea ce a început Proca să facă, știind că n-o să mai iasă de acolo, că este bolnav, sau face niște înțelegeri, niște momente de astea. Pur și simplu și Renat nu înțelege că mai devreme sau mai târziu, o să i se termine banii și va fi șantajat”, a declarat Pisateli pentru portalul de investigații Zeppelin.md.

 Acesta a mai adăugat că toate scenariile în care este implicat killerul sunt puse la cale de Proca și familia sa.

„Proca și cu familia asta a lui face toate prostiile astea. O să trebuiască mulți bani să dea Renat la toată familia asta a lor. Că asta-i o prostie, ceea ce s-a apucat Renat să facă împreună cu ei. Ăștia-s ca țiganii, n-o să se dea jos din spatele lui Renat. Iată ce vreau să-i spun și lui Renat, și lui Proca. Dacă Proca a considerat așa, că vrea să fie actor și nu știu ce, dreptatea o să iasă la iveală”, a adăugat Vanea Pisateli.

Recent, Jurnal TV a difuzat un interviu cu Vitalie Proca, în care acesta a recunoscut că a tras în bancherul Gherman Gorbunțov. Deși anchetatorii și martorii din dosar îl indică pe Renato Usatîi, Proca afirmă că în spatele crimei ar sta liderul PDM, Vlad Plahotniuc. Iar mai mulți experți și jurnaliști au atras atenția că mesajele killerului par să fie regizate.

Interlopul Ion Druță a depus anterior mărturii în care confirmă că Renato Usatîi este cel care a comandat asasinarea lui Gorbunțov.

 

 

Comentarii: 2  
Andrei 13 Noiembrie 2017 19:06
0 (0)
Are bani destui Usatii că să îl oblige pe Proca sa vorbească așa cum îi convine interlopului din Bălți.
Adevărul 13 Noiembrie 2017 20:40
0 (0)
Mai multe momente din acest caz vor fi mai clare atunci cand cei din Marea Britanie va incepe a vorbi despre a doua persoana retinuta in dorinta de al omori pe Gorbuntov, care dupa spusele acelora a fost trimis de aceleasi persoane din F.Rusa
 
TAGURI