Investițiile Dedeman, sub semnul întrebării. Proiectul, exclus de pe ordinea de zi a ședinței CMC
1 Decembrie 2017 18:30
Rețeaua românească de retail „Dedeman” ar putea să se retragă definitiv de pe piața din RM, întrucât proiectul investițional nu se află pe ordinea de zi a ședinței CMC, programată pentru astăzi, relatează Democracy.md.

Aceasta, în condițiile în care reprezentanții companiei anunțau anterior că dacă aleșii locali din Consiliul Municipal Chișinău nu vor vota proiectul de decizie în acest sens, până pe data de 1 decembrie curent, vor renunța la această intenție, scrie unimedia.

Despre faptul că proiectul nu figurează pe ordinea de zi a CMC, a anunțat consilierul municipal din partea fracțiunii PN, Ilian Cași, pe pagina sa de Facebook.

„Subiectul „Dedeman” NU figurează pe ordinea de zi a ședintei CMC din 01.12.2017 (cel puțin nu în ordinea de zi trimisă tuturor fracțiunilor) sau Silva Radu recunoaște problemele cu blocarea traficului în cazul amplasării hypermarketului „Dedeman” lânga podul din strada Ismail, sau se va încerca punerea „șmecherească” pe ordine de zi adăugatoare pentru a se vota făra discuții”, a scris consilierul.

 

Comentarii: 0  
 
TAGURI