În Atenția șoferilor! Tranzitarea Ucrainei va fi mai simplă
6 Decembrie 2017 17:30
Mașinile cu dotare Euro 3 nu vor mai avea nevoie de autorizații de tranzit sau de intrare pe teritoriul Ucrainei. Declarația a fost făcută, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă de către Ministrul Economiei și Infrastructurii, Octavian Calmîc, care a precizat că a discutat pe marginea acestui subiect cu oficialii de la Kiev, relatează Democracy.md.

Declarația a fost făcută, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă de către Ministrul Economiei și Infrastructurii, Octavian Calmîc, care a precizat că a discutat pe marginea acestui subiect cu oficialii de la Kiev.

De asemenea, începând cu anul viitor, pentru toate mașinile cu dotare  Euro 0, Euro 1 și Euro 2, vor fi eliberate 60.000 de autorizații de tranzit, scrie Agora.

Octavian Calmîc a mai spus că șoferii de linii regulate care pe parcursul anului 2017 au încălcat regimul de ședere în Ucraina, vor fi scutiți de interdicții. Mai mult, din 2018 conducătorii auto din țara noastră nu vor mai cădea sub incidența acestei interdicții de ședere.

 

Comentarii: 0  
 
TAGURI