Donație generoasă pentru Dumitru Alaiba și campania sa Adoptă un troll
7 Februarie 2018 18:54
Unul dintre truck-iștii moldoveni din SUA i-a oferit ceasul său de pe mână – un Rollex. Deocamdată nu e clar modelul exact al ceasului și modalitatea prin care va fi transmis acesta, precum și prețul devamării prețiosului cadou.

Cert este un singur lucru – Adoptă un Troll este o campanie credibilă lansată de cel care se pricepe mai bine decât oricine la Trolli – Dumitru Alaiba insider și conducător principal al fabricii de Troli ai PLDM, plătiți din banii lui Șor (bani din cauza cărora Filat a obținut premiul mare din partea CNA – 9 ani cu executare).

 

Amintim că șeful Trollilor PLDM, Dumitru Alaiba, actualul consilier al altui descendent PLDM – Maia Sandu – s-a făcut remarcat inclusiv prin postarea emoțională de pe blogul său în care dădea asigurări pe atunci când activa în echipa guvernamentală a lui Filat că la BEM nu există probleme, iar toți cei care vorbesc despre situația deplorabilă în care s-a trezit banca după devalizarea ei de către echipa lui Filat, nu încearcă decât destabilizarea situației.

Moldova24 se alatură campaniei credibilului Alaiba și drept donație îi oferă o informație prețioasă – numele celui mai mare Troll din Moldova. Așadar, acesta este Chiar el – DUMITRU ALAIBA. În curând vom reveni cu numele subalternilor lui. Nume reale și cele virtuale.

Comentarii: 0  
 
TAGURI