Condamnare pe viaţă pentru doi bărbaţi care au ucis o femeie din Edineţ
14 Decembrie 2015 17:00
Doi indivizi îşi vor petrece tot restul vieţii, pentru că au ucis o femeie-pădurar din raionul Edineţ. Crima a avut loc în noaptea de 1 maicurent, în casa unei femei care lucra pădurar, in satul Fântâna-Albă, raionul Edineţ.

Astfel, Procuratura raionului Edineţ a informat astăzi despre condamnarea, la detenţiune pe viaţă, a celor doi indivizi, recunoscuţi culpabili de omor intenţionat, distrugerea intenţionată a bunurilor şi furt în proporţii deosebit de mari.

Procurorii au demonstrat că inculpaţii au venit în casa victimei şi au iniţiat o ceartă pe motiv că nu le-ar fi restituit o datorie mai veche. Inculpaţii au lovit crunt victima, până aceasta a decedat. Pentru a ascunde urmele infracţiunii, aceştia au incendiat, în mod intenţionat, casa pădurarului.

În continuare, inculpaţii au furat din cantonul pădurarului nu doar bunuri şi animale, ci şi automobilul personal al victimei, de model „Vaz 21214”, cu care au transportat bunurile sustrase în satul Corestăuţi raionul Ocniţa, la domiciliul temporar al unuia dintre ei.

 Ulterior, aceştia au incendiat automobilul într-o fâşie forestieră din oraşul Edineţ. Inculpaţii au câte 53 de ani şi sunt originari din municipiul Bălţi. Fiind audiaţi de procurorii, aceştia nu şi-au recunoscut vina. 

Comentarii: 0  
 
TAGURI