La Chișinău va avea loc Forumul de afaceri moldo-ceh. Află detalii
8 Iunie 2016 12:04
Forumul de afaceri moldo-ceh va avea loc la Chişinău pe 10 iunie, în contextul vizitei oficiale în țara noastră a prim-ministrului Cehiei, Bohuslav Sobotka. Potrivit comunicatului Camerei de Comerţ şi Industrie a Moldovei, premierul ceh va sosi la Chişinău însoțit de un grup de agenți economici. 

După cum informează Democracy.MD, la lucrările Forumului de afaceri moldo-ceh vor participa prim-miniștrii Moldovei şi al Cehiei, reprezentanţi ai guvernelor şi ai camerelor de comerţ şi industrie ale ambelor ţări, precum şi agenţi economici din cele două state.

În cadrul reuniunii vor fi organizate întrevederi bilaterale, unde întreprinzătorii vor avea posibilitatea să stabilească relaţii de afaceri şi parteneriat cu companiile din Moldova şi Cehia.

Se aşteaptă că la Forumul de afaceri moldo-ceh de la Chişinău vor participa circa 20 de companii cehe care activează în următoarele domenii: transport internaţional feroviar, auto şi maritim de mărfuri şi pasageri, transport cargo şi charter; servicii în domeniul geologiei, hidrologiei, geotehnicii și mediului; import de băuturi alcoolice; servicii de consultanţă; sectorul bancar; servicii în domeniul IT; sisteme de automatizare etc.

Comentarii: 0  
 
TAGURI