Valentina Buliga a fost realeasă în fruntea organizației de femei PDM
28 Noiembrie 2016 12:00
Fostul ministru al Muncii și Protecției Sociale, Valentina Buliga, a fost realeasă în fruntea organizației de femei a Partidului Democrat din Moldova, informează Democracy.MD.

Astfel, în cadrul reuniunii, aproximativ 900 de participante și-au dat votul unanim pentru realegerea în funcția de președinte a organizației pe vicepreședinta PDM Valentina Buliga, care va exercita mandatul în următorii patru ani. 

De asemenea, a fost prezentat un raport al activității Organizației de Femei în ultimii patru ani. Astfel, în această perioadă, femeile democrate au organizat sute de activități care au avut ca scop să motiveze femeile din Republica Moldova  să se implice cât mai activ în dezvoltarea localităților și au lansat campanii de prevenire a violenţei în familie. 

Valentina Buliga a mențonat că organizația pe care o conduce are scopuri bine definite. 

„Pentru viitor punem un scop aparte legat de educaţie pentru că ne dorim ca tinerii noştri să crească puternici. Crearea locurilor de muncă. Crearea unui fond de subvenţionare pentru cei care vor crea locuri de muncă. Să promovăm şi să susţinem ca femeile noastre să dorească să fie primare, consiliere raionale”, a spus Valentina Buliga.

Prezent la eveniment, Marian Lupu a felicitat-o pe Valentina Buliga și a spus că multe din realizările echipei PDM se datorează anume femeilor. 

„Succesul şi eficienţa în activitatea Partidului Democrat mereu, şi în trecut şi în viitor va depinde într-o măsură foarte importantă de eficienţa activităţii organizaţiei de femei. Aşa sunt doamnele, colegele noastre şi nu mă tem să spun de cele mai dese ori mai inteligente, mai bine organizate, mai bine puse pe treabă, mai responsabile în comparaţie cu bărbaţii”, a declarat Marian Lupu.

Comentarii: 0  
 
TAGURI