Senator din SUA în vizită la Chișinău
22 Aprilie 2014 11:13
1870 1 Drăgălina Garștea Democracy
Senatorul din SUA Bob Corker a venit într-o vizită de lucru de doua zile in Republica Moldova. Oficialul american a sosit la Chisinau, ieri,  21 aprilie

.

Pe parcursul vizitei sale, senatorul Corker se va întâlni cu oficiali din Guvernul şi Parlamentul Republicii Moldova.  Oficialul american va merge şi în Găgăuzia, unde se va întâlni cu persoane oficiale ale regiunii autonome, anunță Ambasada SUA în Moldova.
Senatorul Corker a fost ales în Senatul SUA din partea statului Tennessee în 2006.  El este membru al Partidului Republican şi membru înalt al Comisiei Relaţii Externe a Senatului.  Oficialul vizitează pentru prima oară Republica Moldova.
Timp de două săptămâni, în RM au venit mai mulți oficiali din SUA. Săptămâna trecută la Chişinău s-a aflat o delegaţie a Congresului SUA din care au făcut parte senatorii  John McCain, John Barrasso, John Hoeven şi Ron Johnson. 
Comentarii: 1  
Irina 22 Aprilie 2014 11:41
0 (0)
Senatorul american vine cu sustinerea pentru Republica Moldova si integritatea acesteia , respectiv totusi fortificarea relatiilor moldo-americane pe care le-a dezvoltat Marian Lupu vor putea inregistra noi reusite la solutionarea conflictului transnistrean .
 
TAGURI