Fost producător general de la Jurnal TV propune legalizarea prostituției și restricții pentru Biserică în Moldova
16 August 2017 17:22
Fostul producător general de la Jurnal TV Nata Albot, stabilită de ceva vreme în Canada, optează pentru legalizarea jocurilor de noroc și a prostituției în țara noastră. 

Ea a declarat la o emisiune de la postul TV 8 că anume din aceste activități ar putea fi obținute resursele necesare pentru dezvoltarea orașului Chișinău. „Acest oraş are atât de puţine resurse interesante, încât unicele lucruri care îl pot face cu adevărat interesant sunt careva lucruri care trebuie scoase la iveală şi legalizate”, a declarat Nata Albot. Întrebată de moderatoare dacă este vorba de prostituție și marijuana, Nata Albot nu a negat și a continuat: „Mă refer la cazinouri, pentru mine a fost surpriză că un om de afaceri foarte argumentat m-a convins că dacă în această ţară s-ar legaliza nişte lucruri, atunci această ţară ar avea numai şi numai de câştigat. Eu înţeleg că spun cum nişte lucruri şocante care vor fi decupate şi transformate în ştiri, dar până la urmă aceasta este realitatea”, a adăugat ea.

În aceeași emisiune de la TV8, Albot a optat și pentru măsuri radicale și față de Biserică. ”Noi suntem o țară laică și trebuie de ținut bisericile în biserici și acolo să le fie locul”, a spus Nata Albot. Albot, care până să emigreze a fost una dintre persoanele ce formează politică editorială de la Jurnal TV, nu ezită să atace, de regulă de peste ocean, politicile promovare de autoritățile din Moldova.

Recent, ea a fost observată printre participanții la marșul pentru susținerea comunității minorităților sexuale.

Comentarii: 3  
Жора 17 August 2017 02:04
0 (0)
Acum de oe prostituție se imbogateste plahotniuc cu candu în mare parte are dreptate
Nastea 17 August 2017 09:48
0 (0)
Nata probabil nu poți activa legal de vii cu așa propuneri ? Și cita fericire vezi peste ocean acad legalizate Prostituția și LGTB?
Alina 17 August 2017 12:59
0 (0)
E corect!
 
TAGURI