Poșta Moldovei lansează încă zece Post Terminale în Chișinău
7 Decembrie 2017 08:00
Poșta Moldovei anunță lansarea a zece Post Terminale. În premieră, unul dintre Post Terminale va fi amplasat la Bălți, relatează Democracy.md

Astfel, acestea vor putea fi găsite la adresele:

1. Chișinău, bd. Moscova nr.10/4;
2. Chișinău, str. Arborilor nr.9/3;
3. Chișinău, str. Pan Halippa nr.9;
4. Chișinău, str. Calea Orheiului nr.32;
5. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare nr.12;
6. Chișinău, str. Petru Movilă nr.41;
7. Chișinău, bd. Dacia nr.49/1;
8. Chișinău, str. Bulgară nr.49;
9. Chișinău, str. Bulgară nr.39;
10. Bălți, str. Ștefan cel Mare nr.60.

Prezent la eveniment, directorul general al Î.S. „Poşta Moldovei", Serghei Nastas, a ținut să felicite clienții și colaboratorii Î.S. „Poșta Moldovei”.

„Clienții sunt cei care ne-au motivat să prelungim proiectul Post Terminalelor. Acum acest serviciu este tot mai popular printre clienții Poșta Moldovei și noi ne bucurăm că numărul acestora crește. La moment avem circa 15.000 de utilizatori și peste 75.000 de trimiteri poștale care au fost eliberate prin intermediul Post Terminalelor. Acum, vom avea 22 de Post Terminale amplasate în locații accesibile, astfel încât beneficiarul să se poată bucura de simplitatea și comoditatea serviciului. Vreau să felicit totodată locuitorii orașului Bălți, pentru că în zilele următoare urmează să fie instalat acolo unul dintre aceste Post Terminale. Datoria noastră este să fim aproape de cei care își doresc să ridice coletele în timp redus. Le mulțumesc tuturor producătorilor, partenerilor și echipei pentru că au avut ambiția să pună pe piață proiectul, iar noi am muncit pentru realizarea acestui proiect inovativ”, a declarat Nastas.

Conducătorul proiectului, Veaceslav Dagot, a felicitat colegii și partenerii.

„Înafară de oficiile poștale pe care le avem la Chișinău, dispunem de 22 de echipamente de unde oamenii vor putea primi trimiterile poștale. Invităm toți posesorii de magazine online din țară pentru a conlucra eficient și în beneficiul clientului”, a adăugat Dragot. 

Printre partenerii prezenți a fost și Directorul Centrului de Poștă Bălți, Vasile Guțu. Acesta a menționat că venim din serviciile poștale tradiționale și nu mai suntem în stare să prestăm servicii calitative, iar Post Terminalul este soluția tehnică pentru a oferi calitate și rapiditate. 

Prezenți la conferința de presă au fost și clienții fideli ai Post Terminalului. „Fiind un client fidel al acestui serviciu, țin să mulțumesc conducerea și colectivul Poșta Moldovei pentru comoditatea și simplitatea acestui serviciu. Se observă că numărul utilizatorilor Post Terminalelor este în creștere, iar acest lucru înseamnă că acest serviciu este util și comod”, a conchis unul dintre clienți. 

În cadrul evenimentului, reprezentanții Î.S. „Poșta Moldovei” au explicat modalitatea de utilizare a Post Terminalului, care este un sistem automatizat, prevăzut pentru recepționarea și distribuirea trimiterilor poștale. Acest utilaj conține celule protejate, care permit clienților ridicarea coletelor la orice oră, fără deplasare la oficiul poștal.  Astfel de terminale și-au câștigat deja recunoașterea în mai multe orașe din întreaga lume. 

Poșta Moldovei a implementat acest serviciu în anul 2015, iar până acum au fost instalate 22 Post Terminale.

 

Comentarii: 0  
 
TAGURI