PAS își schimbă sediul și trece în fosta clădire GBC! Vezi cine va plăti chiria și cum a reacționat liderul PPDA, Andrei Năstase
12 Februarie 2018 14:15
Partidul „Acțiune și Solidaritate” își schimbă sediul și se mută în fosta clădire a Global Business Centru. Potrivit unor informații apărute în presă, lidera PAS, Maia Sandu, a fost văzută recent ducându-și lucrurile în clădirea unde până mai recent activa liderul PDM, Vlad Plahotniuc. Portalul Moldovandream scrie că plata pentru chirie va fi asigurată de către primarul orașului Orhei, Ilan Șor.

„Pentru mine contează că vom avea condiții normale de lucru. PAS a devenit mai mare, aveam nevoie de un sediu mai mare. Faptul că Ilan Shor achită chiria, nu înseamnă că eu, Maia Sandu, nu-l voi critica în continuare. Exact ca și după ce am zburat la Doha cu avionul lui Shor, l-am criticat și am spus că el a furat miliarde, așa și acum, chiar dacă achită chiria noului sediu al PAS, voi continua să spun că acești bani ai lui sunt murdari”, a comentat Maia Sandu.

Noutatea a fost primită negativ de către partenerul de proteste al PAS, Andrei Năstase. Supărat fiind, liderul PPDA a anunțat că va declara în public că Maia Sandu face jocul lui Plahotniuc. Acesta a mai spus că intenționează să renunțe la coaliția cu PAS și să meargă de sine stătător la alegeri.

Această informație reprezintă un pamflet realizat de către portalul de satiră politică Moldovan DREAM și trebuie tratat ca atare.

Democracy.MD amintește că situl MoldovanDREAM este pentru persoane cu simțul umorului.

Comentarii: 3  
baba Vera 12 Februarie 2018 15:23
+1 (1)
Cât îs de spirituali băieţii iştia... Doar că nici măcar pamflete nu pot scrie...
baba Vera 12 Februarie 2018 15:25
0 (0)
Mesajul a fost adăugat - ziceţi voi Nu a fost şi nu va fi - zic eu Prietenii ştiu de ce...
Anarhist 12 Februarie 2018 15:56
0 (0)
Oppps :)))) ai trecut cenzura si te plângi ca de obicei, pai sa știe că Moldovandream . se stie ca MoldovanDREAM - Interzis celor fără simțul umorului!
 
TAGURI