Moldova, curtată de patru producători de electricitate
12 Februarie 2018 18:00
Încă o companie energetică a confirmat participarea la procesul de furnizare a energiei electrice pentru întreprinderile grupului Gas Natural Fenosa.

E vorba de Donbassenergo care a certificat intenţia sa printr-o scrisoare oficială.

În data de 8 februarie, alte trei companii au prezentat confirmări de participare la concursul pentru selectarea furnizorilor de energie electrică pentru perioada 1 aprilie 2018 – 31 martie 2019: S.A Energocom, Moldovaskaia GRES şi Pavlogradugol.

Potrivit calendarului prestabilit, începând cu 12 februarie, întreprinderile Gas Natural Fenosa în Moldova vor expedia solicitările de ofertă potențialilor furnizori care corespund criteriilor determinate.

Ulterior, acestea urmează fi evaluate cu participarea Grupului de observatori în conformitate cu instrucțiunea Ministerului Economiei și Infrastructurii și procedurile interne de reglementare a procesului inițiat, cu scopul identificării celei mai bune oferte, inclusiv de negociere asupra preţului.

Următoarea etapă va fi semnarea în termenul stabilit a noului contract de furnizare a energiei electrice şi prezentarea acestuia către Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova.

Comentarii: 0  
 
TAGURI