Un tânăr din Fălești, în stare gravă după ce a fost înjunghiat de cinci ori
14 Februarie 2018 08:05
Un tânăr în vârstă de 29 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce unchiul său l-ar fi înjunghiat. Incidentul s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute, într-o gospodărie din localitatea Natalieva, raionul Făleşti. Victima a mers în vizită la ruda sa ca să-l felicite de ziua lui de naştere. După câteva pahare de tărie date peste cap, cheful s-a lăsat cu scandal sângeros.

Totul a început după ce între cei doi s-ar fi iscat un conflict. Potrivit oamenilor legii, în urma unor dispute verbale acerbe, bărbatul de 49 de ani şi-ar fi pierdut cumpătul, a luat un cuţit şi l-ar fi înjunghiat de cinci ori pe musafir în abdomen.

Victima a fost transportată în stare gravă la spital, fiind ulterior supus unei intervenţii chirurgicale. Suspectul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore şi escortat la Inspectoratul de Poliţie Făleşti pentru a fi audiat. Anchetatorii investighează cazul în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor în care s-a produs incidentul. Dacă va fi găsit vinovat, pentru fapta ce i se incriminează, inculpatul s-ar putea alege cu dosar penal.

Comentarii: 0  
 
TAGURI