O adolescentă de 16 ani și-a ucis bebelușul abia născut
14 Februarie 2018 09:05
Incident șocant în Brașov, România, unde o adolescentă și-a ucis bebelușul abia născut. Fără asistență medicală, fata a născut singură acasă și a băgat bebelușul într-o pungă în care s-a sufocat. Tânăra de 16 ani este acuzată de omor.

Fata a întreținut de luni bune relații sexuale cu iubitul ei, chiar în casa părintească. La un moment dat, adolescenta și-a dat seama că este însărcinată, însă nu a spus nimănui că poartă în pântece un bebeluș, scrie brasovtv.com. Surse judiciare susțin că mama fetei ar fi știut în tot acest timp că fiica ei este însărcinată, însă ar fi păstrat tăcerea.

Rămasă singură acasă, adolescenta a născut la termen, fără asistență medicală. Fără să-i pese de băiețelul pe care l-a adus pe lume, fata l-a pus într-o pungă pe care a ascuns-o în baie.

„Conform medicilor legiști, decesul nou-născutului a survenit prin sufocare. După naștere, copilul a fost pus într-o pungă, iar punga lăsată în baia locuinței situate în Râșnov”, au explicat anchetatorii.

La scurt timp după ce a născut, minora a început să se simtă rău. Medicii care au intervenit și-au dat seama că fata născuse, deși atât ea, cât mama ei au negat acest lucru.

Medicii de la Maternitatea Brașov au stabilit că fata se simțea rău în urma nașterii. Polițiștii au început cercetările și, după ce au audiat-o pe adolescentă, au aflat că nou-născutul este la casa din Râșnov.

Deși bunica fetei a refuzat să deschisă ușa, polițiștii au intrat în locuință pe fereastră și au găsit bebelușul mort, în baie.

Procurorii au cerut instanței să o aresteze pe adolescenta de 16 ani sub acuzația de omor, însă solicitarea a fost respinsă. Și judecătorii Curții de Apel Brașov au stabilit că nu se impune arestarea fetei.

Comentarii: 0  
 
TAGURI