STOP FLAS // Edilul de Hâncești face praf acuzațiile că ar avantaja o firmă care câștigă licitații de milioane cu primăria – este un singur contract de 120 de mii de lei, câștigat datorită celui mai mic preț
19 Februarie 2018 14:47
Primarul orașului Hâncești, Alexandru Botnari, consideră că a fost victima unui campanii mediatice de denigrare. Mai multe instituții de presă afiliate partidelor de opoziție l-au acuzat săptămâna trecută că ar avantaja o companie pe care a fondat-o ca să câștige licitațiile anunțate de primărie.

Primarul afirmă că demult s-a retras din administrarea afacerii date, iar singurul contract pe care firma vizată îl are cu administrația locală a fost câștigat datorită celui mai mic preț oferit și este pentru o sumă mică.

Mai mult, contrar afirmațiilor făcute în presă, compania nu este controlată de fiul lui Alexandru Botnari, care este doar un angajat al acesteia. 

 „Cu trei ani în urmă, am făcut donație pe această proprietate feciorului meu, Alexandru Botnari, care constituie doar 8,6 % din tot pachetul de acțiuni”, precizează primarul din Hâncești.

Botnari mai spune că valoarea contractului dintre compania Petrocub și primăria municipiului Hâncești este exagerată de către jurnaliști. Este vorba despre 120 de mii de lei, iar firma a fost selectată pentru că a oferit o reducere de 5% la carburanți. Botnari atrage atenția și asupra faptului că Petrocub este companie care activ este implicată în viața comunității, susține financiar clubul de fotbal cu aceeași denumire și clubul de judo din Hâncești. Recent, întreprinderea a donat orașului o autospecială pentru salubrizare, în valoare de aproximativ 30 de mii de euro, precizează primarul municipiului Hâncești.

Comentarii: 1  
Daniel 19 Februarie 2018 15:57
0 (0)
primarul e bun, dacă Botnari făcea șmecherii acuma nu se afla în al 4 mandat de primar...și sunt sigur,îl va cîștiga și pe al 5
 
TAGURI