Verișoara Maiei Sandu, directoare la Colegiul de medicină din Ungheni, a dat afară o studentă cu nevoi speciale
22 Februarie 2018 12:30
Valentina Țâțu, directoarea Colegiului de medicină din Ungheni, care a dat recent afară un student cu nevoi speciale este verișoara Maiei Sandu. Despre legăturile de rudenie ale președintelui Partidului Acțiune și Solidaritate scrie pe blogul său Eugen Luchianiuc.

Bloggerul mai scrie că Țâțu, care ar fi favorizat companiile soțului său să câștige licitațiile pentru necesitățile colegiului, ar fi protejată de un alt văr al Maiei Sandu. ”La fel, verișor îi este procurorul Florea, cel care-și protejează sora de vizitele, două la număr, ale celor de la CNA”, afirmă Luchianiuc.

Valentina Țâțu, soția consilierului Țâțu, a cărui firme fac și au făcut lucrări de renovare în colegiu, a susținut plenar și deschis candidatura Maiei Sandu la alegeri. Astfel, în incinta colegiului a avut loc o întâlnire electorală cu reprezentantul Maiei Sandu, cel care sărea cu parașuta pentru Vlad Filat, Oazu Nantoi”.

Directoarea colegiului a ajuns în atenția publicului după apariția informației că a dat afară o studentă cu necesități speciale.

Comentarii: 2  
Dan 22 Februarie 2018 13:27
0 (0)
Pina in cot ii este Maiei de adevaratele probleme din sistemul educational. Pe ea o intereseaza ceea ca sa ajunga la putere si sa-l scoata pe Filat de dupa gratii.
Rustin 22 Februarie 2018 17:14
0 (0)
Iată ce prezintă Maia Sandu și tot neamul ei! Mai mult nici nu trebuiesc demonstrații, și încă omul ăsta vrea să ne guverneze.
 
TAGURI