Blogger: Năstase îi atacă pe criticii celor de la RISE ca să iasă în evidență, dar și să îi apere pe cei care au mai scris pentru Usatîi
23 Februarie 2018 10:13
Când nu are ce face, mai ales dacă popularitatea lui este extrem de scăzută, prostul încearcă să atace și să iasă în fata cu poziții și luări de atitudine în privința unor subiecte care reușesc să cutremure societatea. După acest principiu s-a condus și Andrei Năstase, care a sărit cu acuzații după declanșarea scandalului RISE-Caritate.md, scrie bloggerul Corneliu Gandrabur.

Acesta constată că, fără să încerce să pătrundă în esența investigației, Năstase a sărit cu acuzații la adresa criticilor celor de la RISE, ”care au mai scris “investigații” și la comanda lui Renato Usatîi”. ”Deci, se merită și este imperativ necesar de apărat redacția care reacționează cu plăcere atunci când sunt fluturate câteva bancnote de dolari sau euro. Doar se știe ca banul rezolva orice problema, mai ales in jurnalism. În acest context, vreau să atrag atenția asupra faptului că Andrei Năstase încearcă să prindă doi iepuri cu un singur foc”, scrie Gandrabur.

În ultimul timp, în presă au apărut mai multe informații care confirmă cooperarea dintre liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, căutat prin Interpol de procurori și președintele Platformei DA, Andrei Năstase.

Comentarii: 3  
timofei 23 Februarie 2018 10:20
0 (0)
se vede ca Nastase a cazut definitiv in subsoluri, daca au ajuns si postarile lui pe facebook sa se includa in abonamentul de la jurnaltv.
Dorin 23 Februarie 2018 10:22
0 (0)
Lui Nastase nu-i pasa daca ii adevarat sau nu, pentru el conteaza sa balaboleasca atunci cand e legat ceva de conducerea actuala.
realist 23 Februarie 2018 14:09
0 (0)
cu a lui 2% de incredere, pe cine sa atace? :D Nu-l mai ia nimeni in seama
 
TAGURI