Poliţia investighează cauza decesului soţiei celui care a agresat-o pe Ala Valenga
14 Martie 2018 17:05
Şefa secţiei Terapie nr.2 de la Spitalul Municipal nr.1, Ala Valenga, care a fost agresată la sfârşitul săptămânii trecute de către soţul unei paciente, a scris astăzi plângere la poliţie pe numele agresorului. Mai mult ca atât, oamenii legii urmează să investigheze şi cauza decesului soţie acestuia.

Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei, a declarat pentru ImpactTV.MD că astăzi, 13 martie, Ala Valenga, şefa secţiei Terapie nr.2 de la Spitalul Municipal nr.1, s-a prezentat la Inspectoratul de Poliţiei Botanica, unde a scris plângerea oficială pe numele celui care ar fi agresat-o.

„Docotriţa a depus astăzi plăngerea şi a fost audiată, iar ulterior urmează să fie chemat şi bărbatul pentru a fi audiat. Totodată, poliţia investighează şi cauza decesului soţiei bărbatului, pentru ca organul de anchetă să se expună obiectiv asupra acestui incident. Cazul este cercetat în baza articolului 274 din Codul de Procedură Penală”, a precizat Stati.

Reamintim că duminică, 11 martie, Ala Valenga a fost internată  la Spitalul de Urgență cu comoție cerebrală și mai multe coaste rupte, după ce ar fi fost agresatăp de către soţul unei paciente care a decedat. Bărbatul în vârstă de aproximativ 80 de ani ar fi luat-o la bătaie pe șefa secției pe motiv că nu ar fi întreprins nimic pentru a o salva pe nevasta lui.

Comentarii: 0  
 
TAGURI