Bloggerul Eugen Luchianiuc: „Șefii Jurnal Trust Media dau dovadă de ipocrizie”
6 Aprilie 2018 09:53
Șefii „Jurnal Trust Media” dau dovadă de ipocrizie atunci când se plâng instituțiilor și ambasadelor europene de faptul că alte structuri media scriu despre ei că sunt finanțați de „oligarhul fugar Țopa”. Este o opinie exprimată de bloggerul Eugen Luchianiuc, într-o postare pe pagina sa.

Luchianiuc le aduce aminte de limbajul și calificativele folosite de către autorii emisiunilor JurnalTV în adresa liderului PDM, Vlad Plahotniuc și a presei care nu împărtășește viziunile finanțatorilor săi.

„Eu parcă văd cum de ieri înainte JurnalTV nu va mai promova stereotipurile și nu vom mai auzi de „oligarhul Plahotniuc”, „diavolul Plahotniuc”, „proxenetul Plahotniuc”, „criminalii lui Plahotniuc”, „sculele și robii lui Plahotniuc”. De azi înainte ei vor respecta codul deontologic”, scrie Luchianiuc pe blogul său.

Acesta mai notează că scrisoarea semnată de cei de la JurnalTV a fost expediată și Asociației Presei Independente și Consiliului de Presă. Cele 2 instituții, în opinia bloggerului, au servit intereselor politice în ultimii ani și nu au nimic în comun cu respectarea normelor deontologice în jurnalism.

Comentarii: 2  
Dorin 6 Aprilie 2018 10:36
0 (0)
Nu stiu cine este acest Luchianiuc, dar imi pare cam marginit daca abia acum si-a dat seama.
realist 6 Aprilie 2018 11:32
0 (0)
Am vazut o zicala: Jurnalistii dupa moarte, ajung in cantora JURNAL TV ))
 
TAGURI