Peste 3000 de poliţişti vor asigura ordinea publică de Paștele Blajinilor
13 Aprilie 2018 18:36
În ajun de Paştele Blajinilor, Inspectoratul General de Poliție vine cu mai multe măsuri pentru a asigura siguranța cetățenilor.

În acest sens, va fi dublat numărul polițiștilor și numărul de grupe operative. La datorie vor ieşi peste 3000 de poliţişti care vor asigura ordinea publică şi totodată vor supraveghea circulaţia rutieră.

Şeful serviciului InfoTrafic al INP, Pavel Apostol, îndeamnă toţi participanţii la trafic să se conformeze indicaţiilor agenţilor de patrulare având în vedere că fluxul va fi unul majorat. De asemenea, şoferii au fost atenţionaţi să nu depăşească limita de viteză, să nu se urce în stare de ebrietate la volan şi nu în ultimul rând să se conformeze indicaţiilor agenţilor de patrulare

Totodată, IGP îndeamnă cetățenii să se comporte decent, să fie atenți la bunurile personale și să nu aibă la ei lucruri prețioase, să nu facă abuz de alcool și să nu lase gunoi la morminte, să încuie apartamentele și să să-și supravegheze în permanență copiii.

Şeful serviciului InfoTrafic al INP, Pavel Apostol a mai anunţat că circulaţia în adiacentul cimitirului Sfântul Lazăr va fi redirecţionată deoarece numărul de locuri pentru parcare este limitat.

Potrivit acestuia pentru ziua de Paştele Blajinilor au fost amenajate în jur de 1200 de locuri de parcare. 

Comentarii: 0  
 
TAGURI