PDM lansează o nouă inițiativă
25 Aprilie 2018 08:30
Partidul Democrat din Moldova (PDM) a lansat astăzi o nouă campanie la nivel naţional. Este vorba despre o acţiune de ecologizare, sub denumirea de „Mediul care contează. Arată că îţi pasă”, care va avea loc la 28 aprilie.

„Există un plan concret, ca să fie implicaţi în masă cetăţenii din toate localităţile. Este o practică de atragere a voluntarilor, utilizată pe larg în statele europene. Sperăm că această iniţiativă va trezi interesul cetăţenilor din Moldova”, a declarat în cadrul briefingului de presă de după şedinţă purtătorul de cuvânt al PDM, Vitalie Gamurari.

Această campanie se va organiza în fiecare localitate din Republica Moldova, iar locul exact în care se va desfăşura nemijlocit acţiunea va fi anunţat din timp.

Comentarii: 2  
Ion 25 Aprilie 2018 10:06
0 (0)
Moldova curată! Prin implicarea omenilor va fi un PAS important în educația curățeniei, oamenii cu părere de rău la noi nu prea respectă curățenia în public.
Anatolie 25 Aprilie 2018 18:24
0 (0)
De mirare o sa fie daca PPDA si PAS o sa participe la acțiune de ecologizare, motivind ca este o actiune oligarhica care pretinde sa acapareze tara si capitala, realitatea e ca NU sunt in stare sa organizeze ceva in beneficiu pentru tara si capitala.
 
TAGURI