PDM: Moldova nu a devenit observator în Uniunea Euroastiacă, este falsă și reprezintă doar o acțiune de PR a șefului statului
15 Mai 2018 12:47
Informația precum că Moldova a obținut statut de observator în Uniunea Euroasiatică, așa cum a anunțat președintele Igor Dodon, este falsă și reprezintă doar o acțiune de PR a șefului statului! Aceasta este poziția Partidului Democrat din Moldova.

Purtătorul de cuvânt al formațiunii a declarat la un briefing de presă că președintele țării nu poate sub nici o formă să decidă, pornind de la preferințele sale personale, cursul strategic de dezvoltare pentru Republica Moldova.

”Într-o țară parlamentară acordurile ce țin de politica externă și angajamente de orice fel ale Republicii Moldova în raport cu alte state NU se pot face fără participarea Parlamentului și a Guvernului. Declarația lui Igor Dodon a fost făcută în calitate de persoană fizică”, a subliniat Gămurari.

Democrații mai dau asigurări că Moldova este pe deplin angajată în parteneriatul cu Uniunea Europeană, iar parcursul european reprezintă singura opțiune strategică și de dezvoltare a țării pe termen lung.

Comentarii: 3  
timofei 15 Mai 2018 14:22
0 (0)
inca un circ ieftin de-al lui Dodon pentru a arata ca el chipurile face ceva tuturor ipocritilor care-l venereaza... s-a demonstrat insa ca el nu are nici o atributie si nici posibilitate de a influenta negativ parcursul pro-european atata timp cat sunt democratii la putere!
Ion 15 Mai 2018 15:55
0 (0)
Si iata din cauza lui Nastase si Usatii care l-au ajutat pe Dodon sa devina presedinte, avem acum de suferit toata tara.
realist 15 Mai 2018 18:02
0 (0)
Maia Sandu l-a luat pe Dodon in serios )) Ea se pare ca nu stie care sunt atributiile presedintelui
 
TAGURI