Năstase și Țopii folosesc mijloace KGB-iste, dar zic că sunt europeni
16 Mai 2018 19:29
Liderul PPDA, Andrei Năstase, și trustul Jurnal TV, pe care îl controlează, folosesc aceleași metode urâte, ca și fostul premier Vlad Filat, condamnat pentru corupție. La această concluzie a sjuns bloggerul Eugen Luchianiuc, după publicarea informațiilor despre filarea casei candidatului independent la funcția de primar al Capitlei, Silvia Radu.

”Frumos, nu? Filaj din partea celor care se numesc jurnaliști și care ar trebui să fie, în momente când sunt trimiși la ”operațiuni speciale”, să se facă nevăzuți. Asta îmi amintește de Filat. Acela tot avea așa apucături cu oamenii care, credea el, îl trădează sau au alte interese. Le trimitea gardieni la porți ca să-i urmărească sau să-i preseze. Ei, țopii și cu tot #neDA-ul lor, folosesc mijloace KGBiste și zic că sunt europeni. Ei, țopii și cu tot #neDA-ul lor, sunt mai răi de gură ca toată presa din Moldova”, a postat Eugen Luchianiuc, pe blogul său.

Amintim că o echipă de filmare a postului de televiziune Jurnal TV stă de gardă în fața casei candidatului independent la funcția de primar al Capitalei, Silvia Radu. Aceasta a tratat, însă, cu ironie situația și îi mulțumește liderului PPDA, Andrei Năstase, care face legea la acest canal, pentru faptul că ”o păzește ca pe ochii din cap”.

”Năstase mă păzește ca pe ochii din cap! De câteva zile candidatul Năstase (prin intermediul presei „independente” Jurnal TV) îmi pune permanent o echipă de filmare în fața porții, parcată ilegal, desigur. El crede că mă hărțuiește, dar eu cred că mă păzește”, a postat Silvia Radu, pe Facebook.http://luchianiuc.com/blog/2018/05/16/nastase-i-a-angajat-silviei-radu-o-garda-de-corp-de-la-durnaltv/

Comentarii: 3  
Adevarul 16 Mai 2018 21:43
0 (0)
Ce fel de european este el daca face front comun cu Usatii si Dodon? Ce debili cred ca el este pro-european? Cum poti sa crezi acest lucru odata ce si platforma lor electorala contravine Acordului de Asociere cu UE?
andrei 16 Mai 2018 21:44
0 (0)
Niște animale sunt acei care hărțuiesc femeia asta... cum așa să te comporți cu o femeie eu nu înțeleg! Ar trebui rușine să le fie de mamă și soții în primul rând!
Ion 16 Mai 2018 21:45
0 (0)
Deci e clar, Năstase știe foarte bine că va pierde alegerile, iar acum caută vri-un compromat la adresa Silviei Radu.
 
TAGURI