Au fost desemnați câștigătorii concursului „Sculptură pentru Parcul Meu”
17 Mai 2018 18:00
Parcul Meu, proiect care are drept scop amenajarea parcului „Valea Trandafirilor” din sectorul Botanica al capitalei a încheiat concursul „Sculptură pentru Parcul Meu”, lansat la 1 martie curent. Astfel, în urma votului publicului, dar și a celui acordat de juriul profesionist, au fost desemnați câștigătorii care vor fi premiați de către organizatorul concursului, proiectul Parcul Meu, inițiat de Ongan Tekstil, cu premii în valoare de 10.000 de lei, 5.000 de lei și 2.000 de lei. Premiile vor fi acordate în cadrul unei ceremonii de premiere ce se va desfășura pe data de 24 mai curent.

 

Concursul Sculptură pentru Parcul Meu are drept scop identificarea schițelor de sculpturi care s-ar putea regăsi în zona izvoarelor din parcul Valea Trandafirilor, după modernizarea acesteia.

 

După lansarea concursului, în perioada 1-15 mai publicul a votat lucrarea preferată pe pagina proiectului Parcul Meu, iar în cadrul unui eveniment, desfășurat pe data de 15 mai, juriul profesionist a acordat punctajul pentru lucrările prezente în concurs. Juriul profesionist a acordat note lucrărilor, în funcție de relevanța pentru temă; originalitate; atractivitate; formă și estetică.

 

Astfel, lucrările care au acumulat cele mai multe puncte sunt:

 

„Метафизика культурного кода”, autor Serghei Balta – 72,05 puncte;

„Familia”, autor Dumitru Vlasov – 58,72 puncte;

„Inspirație”, autor Constantin Marcu – 57,6 puncte.

Comentarii: 0  
 
TAGURI