Jurnalist: Năstase este un om foarte apropiat de niște fugari cu dosare penale, care au făcut averi când moldovenii mureau de foame
17 Mai 2018 14:50
Profilul candidatului PPDA la funcţia de primar al capitalei, Andrei Năstase, este unul controversat, de aceea alegătorii trebuie să-l trateze cu rezerve. De această părere este jurnalistul Pavel Păduraru, într-un articol publicat recent în ziarul Timpul.

„Dacă vom merge la votare, primul nume din buletin care ne va atrage atenția va fi Andrei Năstase. Un om foarte apropiat de niște fugari cu dosare penale, care pe timpul lui Lucinschi, când corupția și crima organizată înfloreau în R. Moldova, au făcut aici averi colosale, la care oamenii cinstiţi nici nu puteau visa, mai ales pe timpurile când moldovenii se stingeau de foame și fugeau prin munți spre Europa, cu riscul de a muri pe drum”, scrie Pavel Păduraru.

Autorul face trimitere şi la fratele lui Andrei Năstase, Vasile Năstase, despre care spune că l-a slujit până la umilinţă pe Iurie Roşca, ex-lider al PPCD, supranumit Iuda.

„Andrei Năstase este și fratele jurnalistului care și-a alungat colegii de la EuroTV în cel mai ticălos mod, pe vremea lui Voronin, după care și-a bătut joc de toți colegii săi din presa liberă, slujindu-l până la umilință pe Roșca. Bine, se mai schimbă lumea şi, la urma urmelor, dacă ar fi numai Năstase de-al nostru, l-am vota, în ciuda tuturor dubiilor. Dar altfel nu ți se ridică mâna...”, mai scrie jurnalistul citat.

Comentarii: 3  
timofei 17 Mai 2018 15:21
0 (0)
pai si el in acel timp era procuror, si le-a devenit avocat acelor penali si mai apoi fin de cununie a unuia din ei! este si ala un criminal!
realist 17 Mai 2018 17:01
0 (0)
Prin anii 2000 Nastase si cu fratii lui Topa au facut atac raider asupra AIR Molva, ASITO si BEM. Si-au implut buzunarele asa de tare, ca au si acuma bani!
Sandu 17 Mai 2018 17:23
0 (0)
Sa luam chiar si sediul Platformei DA, a fost privatizat ilegal de Vasile Nastase, pai clar ca vor ei putere pentru a pune mana pe banii publici.
 
TAGURI