VIDEO // Anatol Melnic explică de ce a plecat de la Jurnal TV: „M-am dus că nu-s bani. Am fost prost că am lucrat zece ani”
22 Mai 2018 11:39
După 10 ani de muncă la Jurnal TV, Anatol Melnic a părăsit acest post de radio și televiziune. Mai mult decât atât, jurnalistul a plecat de acolo cu amar în suflet.

Cunoscutul prezentator de la Costești a participat recent la emisiunea all.in prezentată de Anna Tulgara unde a vorbit despre necazurile sale în anii în care a lucrat la Jurnal TV cu un salariu mizerabil.

„De la Jurnal m-am dus că nu-s bani! Eu 10 ani de zile la JurnalFM am avut 4000 de lei pe lună. Televiziunea nu are bani pentru proiecte, am avut încercări, am avut „Tăt pi Dos” dar na… Era o emisiune care o făceam singuri fără scenariști și profesioniști”, spune Anatol Melnic.

Mai mult, din cauza șefilor de la Jurnal, el a pierdut 2 mii de euro. „Monetizarea mi-a fost blocată, pe Youtube, pe canalul de farsă. Pentru că Jurnal a depus plângere la YouTube că eu le folosesc sigla… Ei m-o f*tut pe mine! Și au rămas înghețați vreo 2 000 de dolari iar eu după asta încă am lucrat vreo 3 ani de zile”, a explicat Melnic.

Totodată, jurnalistul fiind sincer până la capăt, a recunoscut că și fratele său, Dan Melnic, a fost folosit de către Durbală și Cheianu.

„Eu cu frații mei sunt foarte direct, noi permanent când ne vedem noi ne…. unul pe altul! Dan oleuțâcă nu are minte, dar el o să realizeze mai târziu că el cu capacitățile care le are el poate să facă bani, să nu steie cu un salariu mizer acolo chiar și la Ora de Ras. Nu fi prost, i-am spus. El face nuntă degrabă…”, a povestit prezentatorul.

În final, Anatol Melnic a mai spus că a fost „deșovcă”(om ieftin) 10 ani de zile cu Jurnalul și că într-adevăr a fost prost. Urmărți mai jos emisiunea integrală:

Comentarii: 3  
timofei 22 Mai 2018 11:57
+1 (1)
cei de la Jurnal se comporta porceste cu angajatii, am auzit de la multe ori, nu degeaba jumatate care s-au dus lucreaza acuma la televiziunile lui Plahotniuc... iar jurnalul este folosit ca bata politica si doar pentru clovni ca Cheianu si Durbala se gasesc bani, nu si pentru emisiuni interesante!
realist 22 Mai 2018 15:16
0 (0)
JURNAL FM se inchide daca se duce melnic.
Dorin 22 Mai 2018 15:28
+1 (1)
Mai multi s-au dezamagit in JurnalTV si au plecat in alte institutii media unde si-au gasit un loc mult mai bun. JurnalTV isi bate joc nu doar de oameni, dar si de angajatii sai.
 
TAGURI