BreakingNews // Se confirmă zvonurile despre împăcarea lui Plahotniuc cu Ţopii?
8 Iunie 2018 18:50
Un reportaj surprinzător, pus pe post de Jurnal TV şi difuzat pe Youtube, alimentează zvonurile despre o posibilă împăcare a liderului PDM, Vlad Plahotniuc, cu Victor şi Viorel Ţopa, oligarhi refugiaţi în Germaaia, care patronează acest canal de televiziune.

În materialul citat se relatează pe larg despre creşterea salariilor, scădereea simţitoare a tarifelor pentru utilităţi, ieftinirea medicamentelor, toate acestea fiind performanţe ale actualului Guvern. “În general, condiţiile de viaţă sunt din ce în ce mai bune. Asta se conţine în Moldova, raport de ţară. Doi ani de success guvernamental”, se spune în materialul citat.

În raportul citat de Jurnal TV se mai vorbeşte despre numărul mai mic al pesimiştilor şi creşterea semnificatică a numărului optimiştilor

“În ianuarie 2016, cu o nouă coaliţie pro-occidentală, care a venit la putere, aspiraţiile europene ale Moldovei au trecut printr-o resetare multaşteptată. Coaliţia condusă de Partidul Democrat din Moldova a implenetat o serie de reforme fără precedent, a adus dezvoltare şi a înregistrat un mare success pentri Republica Moldova”, se mai spune în materialul citat.

“PDM, sub conducerea lui Vlad Plahotniuc, a fost în fruntea acestui effort, lansând initiative menite să îmbunătăţească viaţa moldovenilor” se mai conţine în materialul difuzat pe Youtube.

Comentarii: 2  
andrei 8 Iunie 2018 19:16
0 (0)
nu degeaba a batut palma Nastase cu Candu... stiam ca este un magar puturor si acest Nastase pana la urma si o sa ne tradeze!!!!
Serghiu 8 Iunie 2018 19:53
0 (0)
Da poate au prins și ăștia la obraz și au hotărît să arate și ei măcar odată adevărul la Jurnal !
 
TAGURI