Vlad Plahotniuc: Guvernul și Primaria sunt ale cetățenilor și trebuie să conlucreze, indiferent ce culoare politică au conducătorii
12 Iunie 2018 09:50
Guvernul și Primăria din Chișinău trebuie să conlucreze, indiferent ce culoare politică au conducătorii. Afirmația îi aparține președintelui PDM, Vlad Plahotniuc, și a fost făcută pentru portalul tribuna.md.

În acest context, președintele PDM a declarat că, indiferent cine este primar, Guvernul trebuie să ajute Chișinăul. Și asta atâta timp cât activitatea instituției este una în interesul oamenilor. ”Și Guvernul va face asta, va sprijini cu tot ce poate Chișinăul. Nu se va ține cont că primarul este de la un partid de opoziție, Guvernul și Primaria sunt ale cetățenilor și trebuie să conlucreze, indiferent ce culoare politică au conducătorii. La fel ar trebui să lucreze și Consiliul Municipal Chișinău, să termine cu luptele interne și să se apuce să muncească pentru cetățeni”, a spus liderul democraților.

Totodată, președintele PDM spune că rezultatul alegerilor reprezintă și un moment al adevărului. Iar cetățenii vor putea în sfârșit vedea de ce sunt capabili competitorii politici.

”Să stai în tribună și să critici e simplu, dar când cobori în teren și trebuie să muncești pentru rezultate, lucrurile se schimbă radical”, a spus Plahotniuc.

Comentarii: 2  
timofei 12 Iunie 2018 10:04
0 (0)
Nastase mai degraba o sa faca show spunand ca guvernarea ii pune piedici decat sa conlucreze pentru ca scopul lui este blocarea parcursului european si nicidecum consolidarea dreptei pro-europene!
cebik 12 Iunie 2018 11:08
0 (0)
Sa-mi bag piciorul in Nastase! El a zis ca nu va conlucra cu regimul de la guvernare!
 
TAGURI