CARE sunt cauzele care au provocat incendiul de la un local din sectorul Buiucani al capitalei
13 Iunie 2018 17:05
Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a lansat primele versiuni în cazul incendiului produs în localul de pe strada Ion Creangă 6/1 din capitală.

 

Potrivit informației Laboratorului Experimental Antiincendiar în urma cercetării statice și dinamice a locului incendiului specialiștii au înaintat teri versiuni. Prima versiune lansată de pompieri ar fi scurtcircuit în rețeaua electrică, a doua versiune este nerespectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor la exploatarea hotei, iar a treia versiune înaintată de specialiști este aducerea sursei de foc din exterior.

 

Laboratorul experimental antiincendiar urmează să cerceteze toate ipotezele și să stabilească cea mai probabilă cauză de izbucnire a incendiului. Potrivit IGSU incendiul produs pe data de 12 iunie a afectat 100 de metri pătrați a acoperișului și parțial acoperișul unui bloc de locuit cu două nivele aflat în apropiere.

 

Cauza finală și prejudiciul urmează să fie stabilite, iar toate concluziile IGSU vor fi incluse într-un raport care va fi remis organelor de drept, după finalizarea cercetării.  

Comentarii: 0  
 
TAGURI