Andrian Candu, către Andrei Năstase: Vreau să te știu în siguranță, ca să am certitudinea că votul meu nu a fost în zadar. Siguranța în primul rând, apoi like-urile
13 Iunie 2018 16:24
 Președintele Parlamentului, Andrian Candu, care este și ambasador al securității rutiere, îl îndeamnă pe primarul ales, Andrei Năstase, să țină cont de campanie socială ”Eu port centura de siguranță”. Asta după că Năstase a făcut astăzi un live pe Facebook, din care s-a văzut că stă pe bancheta pasagerului din față a unui automobil, fără să cupleze centura de siguranță.

”Dragă Andrei Nastase, #siguranța_în_primul_rând, apoi like-urile și share-urile. Răspunde campaniei #RoadSafety, #Eu_port_centura_de_siguranță. Vreau să te știu în siguranță, ca să am certitudinea că votul meu nu a fost în zadar și vei reuși să demonstrezi că poți să faci treabă la primărie”, a scris Candu pe Facebook.
În această dimineață, Năstase a urcat în automobil, în timp ce făcea live pe rețele de socializare. În loc să cupleze centura de siguranță, le cerea simpatizanților săi să dea like și share.
Un internaut i-a scris în comentarii să-și pună centura, măsură obligatorie, dar Năstase l-a ignorat.
Potrivit poliției, pentru această abatere va fi sancționat șoferul primarului ales. Conducătorul auto era obligat să se asigure că pasagerul are centura cuplată. Acesta se va alege cu amendă de la 450 la 600 de lei și trei puncte de penalizare.

Comentarii: 3  
Alexei 13 Iunie 2018 17:58
0 (0)
Ia debil, ia debil, cum bre așa exemple dai tu oamenilor, ce puțini debili sunt care merg aiurea șis se ucid în accidente ?
Alexei 13 Iunie 2018 19:29
0 (0)
Dar noi am vrea ca Năstase să respecte lege, ce fel de exemplu este el față de cetățeni, sau i s-a urcat puterea la cap?
Sandu 13 Iunie 2018 19:53
0 (0)
Un lucru simplu, centura de siguranta, nici pe aceea nu o poate pune Nastase. Eu stiu asa, cand intru in masina, nici nu ma gandesc la centura de siguranta, o pun automat.
 
TAGURI