Un internaut demontează manipulările Nataliei Morari
4 Iulie 2018 18:53
 Moldova a fost din nou victima propagandei Nataliei Morari, realizatoare la postul de televiziune TV 8. La această concluzie a ajuns internautul Ion Harghel, în proiectului online “Într-un “pas” bun”, difuzat pe Facebook. 
Harghel se referă la o panicardă adusă de o protestatară, la manifestaţia pro-Năstase din data de 1 iulie, tirajată intens de Natalia Morari şi toată presa finanţată din banii furaţi de la Banca de Economii. În panicarda femeii figurează două fotografii cu membrii familiei sale.
“Istoria aceste fotografii este următoarea: femeia într-adevăr a participat la protestul din 1 iulie, cu o pancardă, pe care erau lipite două fotografii. Pe o fotografie era ea şi soţul ei împreună cu copiii, pe altă poză doar ea şi soţul ei. Natalia Morari, ca o fire de propagandistă, a lipit ulterior doi ani pe aceste imagini. În poza cu toată familia era anul 2016, iar în cealaltă – anul 2018”, susţine Ion Harghel. 
În continuare, notează Harghel, Morari a postat pe Facebook un mesaj împotriva liderului PDM, Vlad Plahotniuc. Doar că, spune internautul, Natalia Morari a minţit. Fotografia cu toţi membrii familiei este, de fapt, făcută după cea în care figurează doar femeia cu soţul ei. Faptul a fost recunoscut chiar de ea, în cadrul unei ştiri pusă pe post de Pro TV Chişinău.
Ulterior, postul respectiv a omis anumite secvenţe din reportajul sus-numit, la insistenţa Nataliei Morari, susţine Ion Harghel. Mai mult, copiii acestei femei sunt plecaţi din ţară deja de şapte ani de zile, fapt recunoscut în aceeaşi ştire, difuzată de Pro TV Chişinău.
Sursa citată declară că acesta nu este primul caz de manipulare în care a fost implicate Natalia Morari. Cel mai grav s-a produs în data de 7 aprilie 2009, când, la îndemnul acestei jurnaliste, au fost devastate sediile Parlamentului şi Guvernului.
Comentarii: 0  
 
TAGURI