Un moldovean, prins cu permis de conducere fals la Leușeni.
8 August 2018 10:00
 Un cetățean moldovean urma să-și aducă un mijloc de transport din Europa, însă intențiile sale au fost curmate la frontieră după depistarea permisului de conducere falsificat. Cazul a fost înregistrat marți,, în punctul de trecere Leușeni.

Pe sensul de ieșire din țară s-a prezentat un microbuz de rută neregulată „Moldova-Germania”. Printre pasageri, polițiștii de frontieră au identificat un cetățean moldovean de 28 de ani care prezenta un comportament supect în cadrul controlului de frontieră. Totodată, în discuții tânărul a menționat că este la prima sa ieșire din țară cu scop de a-și achiziționa un autoturism în Europa. 

Astfel, inspectorul de frontieră l-a întrebat dacă este în posesia permisului de conducere, iar cel din urmă a devenit neclar în declarații și ar fi mințit că îl deține. Acest fapt a condus la verificările suplimentare.

În rezultat, cetățeanul a prezentat permisul de conducere, pretins a fi eliberat de autoritățile naționale acum patru ani. După cercetarea minuțioasă a documentului s-a constatat că acesta este falsificat, fiind ridicat și transmis spre expertiză. La cele depistate, tânărul nu a dorit să dea o explicație și personal a luat decizia de a-și întrerupe călătoria.

Polițiștii de frontieră continuă cercetările în vederea elucidării circumstanțelor pe caz și luării măsurilor legale ce se impun.

Comentarii: 0  
 
TAGURI