Membrii Platformei DA au agresat Jandarmii Români? (FOTO)
14 August 2018 10:04
 Cred că toți suntem la curent cu recentele evenimente din statul vecin, România și anume protestele masive antiguvernamentale din București, Piața Victoriei.

Mii de cetățeni(numărul protestatarilor oscilează, de aia nu-l numesc exact) protestează împotriva actualului guvern, fiind nemulțumiți de sistemul de impozitare, reforma pensiilor și sistemul asigurării sociale.

În același timp, pe „piciorul nostru de plai” opoziția consolidată în așa-zisul binom PAScuDA, după câteva încercări mai puțin reușite de protest, contra invalidării alegerilor municipale în capitală, au format așa-numitele celule de rezistență, în cadrul Mișcării de Rezistență „Acum”, ce a decis organizarea unor masive proteste la Chișinău pe data de 26 august.

Între timp, membrii și simpatizanții PPDA, ce și-au pus miza principală pe diasporă, nu stau degeaba, călătorind, prin orașele UE, cu scopul îndemnării cetățenilor RM, aflați peste hotare, de a participa iminent la „marele” protest. Astfel că eroii noștri revoluționari au fost recunoscuți și la București, din lumina cea mai proastă posibilă.

Și anume, internauții români, au postat mai multe imagini foto și video, în spațiul virtual, unde-i recunosc pe membrii și simpatizanții PPPDA – Liviu Vovc, Victor Ulinici și (probabil) Sergiu Tofilat, participanți la protestul din București, încăierându-se cu jandarmii români, în cel mai violent mod, ajungându-se până la aia, că sus-numiții au bătut și călcat în picioare o femeie(!) din organele de drept.

Platforma DA
Foto: Platforma DA
Proteste România
Foto: Proteste România
PPPDA la Bucuresti
Foto: PPPDA la Bucuresti
Andrei Nastase
Foto: Andrei Nastase
Andrei Nastase Bucuresti
Foto: Andrei Nastase Bucuresti
Prosteste violente la Bucuresti
Foto: Prosteste violente la Bucuresti
Jandarmi români batuti
Foto: Jandarmi români batuti

 

Și dacă aceste dovezi nu sunt îndeajuns, atrageți atenția că însuși tinerii DA, menționează că au fost totuși în Piața Victoriei, în timp de proteste.

photo_2018-08-13_10-48-38
Foto: photo_2018-08-13_10-48-38

Evident, că frații noștri de peste Prut sunt indignați și înfiorați la culme, de acțiunile lor, demne doar de niște descreierați, arătându-și dezamăgirea completă în Platforma DA și liderul său, Andrei Năstase. O reacție normală, or ce tupeu să ai să te dai rușine în așa hal, în țara vecină cu tine, unde-i în așa caz mult slăvita voastră „demnitate”, domnilor(dacă pot să vă numesc așa)?!

Pe de altă parte, comportamentul lor josnic, nu este deloc de mirare, fiind cazuri precedente de violență înregistrate, în PMAN-ul capitalei moldave, când protestatarii își permiteau să calce poliția moldovenească cu mașinele, să bată cu picioarele în cântăreții ambulanți sau simplii trecători, fiind perfect convinși, că în timpul protestelor, Chișinăul e doar al lor –  or ești cu ei, ori împtriva lor. (aici)

Se pare că aces caz scandalos își are logica sa în sensul unei repetiții pentru 26 august, la Chișinău, or dacă domnii pot ucide în bătaie femeile-jandarme române, de ce n-ar putea-o repeta cu polițiștii noștri?

Din imaginile internauților concluzia se trage de la sine: Opoziția noastră deși se autodenumește europeană, nu are nimic în comun nici cu valorile europene, nici cu cele umane, în lupta pentru putere au demonstrat că pot călca pe capuri de om. (Nu degeaba, simbolul lor improvizat este pumnul!)

Deocamdată, fiți vigilenți!

Comentarii: 0  
 
TAGURI