Locuitorii oraşului Ialoveni s-au arătat satisfăcuţi de faptul că liderul PPDA, Andrei Năstase, a părăsit localitatea, fără să reuşească să tulbure apele
19 August 2018 16:20
Locuitorii oraşului Ialoveni s-au arătat satisfăcuţi de faptul că liderul PPDA, Andrei Năstase, a părăsit localitatea, fără să reuşească să tulbure apele. Aceştia şi-au manifestat deschis mulţumirea, scandând “Victorie”.

Amintim că, astăzi, Andrei Năstase, dar şi vicepreşedintele PPDA, Alexandru Slusari, au fost luaţi pe sus, la Ialoveni de un grup numerous de localnici furioşi. Aceştia s-au arătat deranjaţi de mesajele celor doi şi le-au cerut imperative să plece din oraş.

Oamenii au purtat pancarde împotriva Partidului Platforma DA şi au scandat “Jos Năstase!”, “Năstase, la puşcărie!”, “Afară!”.

Siguranţa celor doi lideri politici, goniţi din Ialoveni, a fost asigurată de poliţişti. În cele din urmă, Andrei Năstase şi Alexandru Slusari au fost nevoiţă să plece din localitate.

Astfel de episoade penibile au fost semnalate, în ultimele săptămâni, în mai multe raioane.

 

 

Comentarii: 2  
andrei 20 August 2018 11:20
0 (0)
Încă o dată se demonstrează faptul că la Năstase în gașcă sunt doar niște troglodiți care numai pentru violențe sunt buni! Ori poate ei tot vor așa reacție din partea altora, către ei? sau paote doar lor li se poate de protestat?
andrei 20 August 2018 11:23
0 (0)
protestarii lui Năstase au aruncat cu sticle în contraprotestatari, fapt care Încă o dată se demonstrează faptul că la Năstase în gașcă sunt doar niște troglodiți care numai pentru violențe sunt buni! Ori poate ei tot vor așa reacție din partea altora, către ei? sau paote doar lor li se poate de protestat?
 
TAGURI