Militarii Armatei Naţionale donează sânge, în cadrul campaniei cu genericul „O cale spre viață”
11 Octombrie 2018 17:30
Militarii Armatei Naţionale din toate garnizoanele ţării şi studenţii Academiei Militare „Alexandru cel Bun” donează, în perioada 11-12 octombrie, sânge în cadrul campaniei cu genericul „O cale spre viață”. Acţiunea este organizată de Ministerul Apărării, în comun cu Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și Centrul Național de Transfuzie a Sângelui.

Potrivit Democracy, în cadrul campaniei, centre de colectare au fost amenajate în unităţile din garnizoanele Chişinău, Cahul şi Bălţi.

 

În total, peste 200 de militari din Brigăzile de infanterie motorizată „Moldova”, „Ştefan cel Mare” şi „Dacia”, Regimentul Rachete Antiaeriene, Spitalul Clinic Militar Central, Centrul de Medicină Preventivă, unităţile din Tabăra Militară 142, precum şi studenţi ai Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun” sunt aşteptaţi să doneze sânge în cadrul campaniei.

 

Acţiunea face parte din Planul de acțiuni al „Programului național de securitate transfuzională şi autoasigurare a țării cu produse sanguine pentru anii 2017-2021”.

Comentarii: 0  
 
TAGURI