Indicatoare rutiere „ciudate” au apărut în Chișinău
11 Octombrie 2018 18:05
 Indicatoare rutiere mai puțin obișnuite au fost observate pe străzile din Chișinău. Autoritățile spun că nu au fost instalate de către serviciile de resort ale administraţiei publice locale ale municipiului Chişinău, astfel persoanele responsabile de instalere vor fi trase la răspundere, dacă vor fi găsite

  Primăria municipiului Chişinău apreciază drept iresponsabilă acţiunea celor care au instalat respectivele indicatoare rutiere, care pune în pericol siguranţa circulaţiei rutiere. În acelaşi timp, ne exprimăm regretul că trebuie să cheltuim surse financiare pentru demontarea unor indicatoare rutiere, în loc să instalăm indicatoare rutiere în locurile necesare.

Mai mult, Pimăria municipiului Chişinău va sesiza organele competente pentru identificarea persoanelor care au instalat acele indicatoare şi tragerea lor la răspundere, conform legislaţiei în vigoare.

De asemenea, primarul general interimar, Ruslan Codreanu, a solicitat în regim de urgenţă demontarea respectivelor indicatoare rutiere.

 
Comentarii: 0  
 
TAGURI