Utilizarea buteliilor de gaz lichefiat a fost interzisă, în activitatea unităţilor de comerţ ambulant şi staţionare provizorii
11 Octombrie 2018 18:30
Primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, a dispus interzicerea folosirii buteliilor de gaz lichefiat în activitatea unităţilor de comerţ ambulant şi staţionare provizorii de pe teritoriul municipiului Chişinău.

Potrivit Democracy, decizia a fost luată ca urmare a folosirii ilegale de către unii agenţi economici a buteliilor de gaz lichefiat în activitatea unităţilor de comerţ ambulant şi staţionare provizorii. Prin urmare, se interzice utilizarea buteliilor de gaz lichefiat în chioşcuri, tonete, automagazine specializate, remorci, rulote de tip comercial, tarabe, tejghele şi aparate automate pentru vânzări.

 

Potrivit dispoziţiei primarului general interimar, preturile de sector vor evacua unităţile de comerţ ambulant şi staţionare provizorii care folosesc buteliile de gaz lichefiat în activitatea sa.

Comentarii: 2  
realist 11 Octombrie 2018 21:23
0 (0)
Peste tot trebuie sa fie interzise!
Grigore 11 Octombrie 2018 21:55
0 (0)
Ar fi bine ca ele in genere sa dispara din tarile noastre si cele ce mai sunt in apartamentele oamenilor , sa fie colectate si nimicite!
 
TAGURI